top of page

Silcan kuumavahaustuotteet



Myös me täällä Töölön Pyörässä olemme alkaneet vahata ketjujamme ja olemmekin havainneet sen hyvin toimivaksi jutuksi. Voimansiirto pysyy puhtaana ja osat kuluvat paljon hitaammin kuin öljyn kanssa läträtessä. Tavoillemme uskollisesti lähdimme tekemään tätäkin diy-tyyliin ja vaikka se onnistuukin ihan hyvin, niin kaupallisilla tuotteilla on mahdollista säästää omia vaivojaan. Silca on tällä alalla johtava merkki ja siksi otimmekin heidän tuotteitaan myyntiin hyvän kattauksen.




Ketjun putsaus tehdasrasvasta vahausta varten on ehkä koko prosessin inhottavin vaihe. Tärpätillä saa puhdasta jälkeä, mutta haju on hirveä ja ympäristöarvot ovat niin ja näin. Silcan Chain Stripper hoitaa homman yhtä hyvin, mutta on hajultaan mieto ja paljon ympäristöystävällisempää kuin tärpätti.




Stripchipin avulla koko puhdistuksen voi unohtaa ja tehdasrasvaisen ketjun voi pudottaa suoraan paketista vahapataan. Jonkinlaista taikapölyä sisältävä aine muuntaa rasvan molekyylirakenteen geeliksi ja simsalabim ketju on vahattu. Älkää kysykö meiltä miten tämä toimii!



Silcan Secret Chain Blend -kuumavaha on markkinoiden parhaiden vahojen joukossa ja toimii varmasti Silcan vahanparannusaineiden kanssa.



Vahanparannusaineista ensimmäinen eli Speedchip vähentää vastusta voimansiirrosta ja tekee sinusta ja pyörästäsi nopeamman.




Aineista toinen eli Endurancechip puolestaan tekee vahasta kestävämpää ja pidentää ketjun vahausväliä. Oikein kätevä myös ultrapyöräilyyn ja muihin lajeihin, joissa kilometrejä tulee kerralla monia satoja.



Silcan vahausasema mahdollistaa tarkan vahan lämpötilansäädön, joka on tärkeää etenkin vahanparannusaineiden kanssa. DIY-ratkaisuilla on vaikea päästä samaan tarkkuuteen.


Super Secret Chain Coating on puolestaan käytännössä Silcan kuumavahaa nestemäisenä pullossa. Erittäin kätevä vahan lisäämiseen nopeasti jos vahauspataa ei voi tai jaksa käyttää. Vaatii ensin ketjun putsauksen esimerkiksi Chain Stripperillä. Kaikki tuotteet ovat saatavilla kaupalta ja Töölön Pyörän nettikaupasta.

30 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page